Saturday , January 16 2021

On Monday it was known to be positive in the VOCID-19 test, on Wednesday it was seen bursting into the CapitolIn his role as personality of the Social Networks -because he couldn’t be in the media he assumes, like antisemitic and neo-Nazis convinced, controlled by a Jewish conspiracy-, Anthime Tim Gionet, Better known as Alaska to the oven, He explained in DLive, The service of streaming which he uses blockchain:

I have to ask the type of security [de un bar] per infect COVID-19[feminine. ¡¿Recorden que vaig dir que m’estava escopint a la cara ?! Em vaig fer una prova literalment el dia anterior i va donar negatiu. I llavors aquest tipus ’em va escopir a la cara! I ara sóc positiu. Ho vaig a demanar. Vaig a demanar a bar Gilligan.

Això va ser el dilluns 4 de gener, I ho van reproduir en Twitter diversos usuaris que denuncien les activitats de Gionet, qui està suspès a la plataforma des de novembre de 2017.

Després -probablement en la nit de dimarts 5- l’hi va veure encoratjar a altres nacionalistes extrems que participaven en marxes de suport als reclams de frau electoral de l’ president dels Estats Units, Donald Trump, sense cubreboca: “Som-hi! Som-hi! “. Per fi el dimecres 6 Baked Alaska va arribar a l’interior de l’ Capitoli i va sortir en viu durant 20 minuts, que també va passar cridant -i per tant, compartint SARS-CoV-2-, Arengant i entrevistant altres protagonistes de l’assalt, sempre sense màscara, van informar The New York Post y The Daily Dot.

Encara sabia que estava infectat amb el coronavirus, Baked Alaska va ser part de la multitud de fanàtics de Trump que es va reunir a Washington i va ingressar per la força a l'Capitoli.
Encara sabia que estava infectat amb el coronavirus, Baked Alaska va ser part de la multitud de fanàtics de Trump que es va reunir a Washington i va ingressar per la força a l’Capitoli.

En el moment en què Gionet va començar el streaming, el vicepresident Mike Pence, els senadors i els representants van haver de interrompre la discussió sobre la certificació dels resultats electorals ser evacuats. més de 16.000 seguidors van mirar la transmissió -en el doble sentit: dels fets i de l’ coronavirus– que va realitzar el jove activista el nacionalisme blanc. L’hi va veure, juntament amb altres saquejadors, en un despatx legislatiu de l’segon pis:

-¡Llamemos a Trump! -va dir.

-Trump estarà molt enfadat -va observar algú que no es veu en la imatge.

-No, diguem-li que l’estimem! Et volem, germà! No, què vols dir? Va a estar content. Estem lluitant per Trump.

Després va prendre un telèfon de l’escriptori de l’legislador a què havia envaït:

-Puc trucar a l’Senat dels Estats Units, aparentment.

Baked Alaska va transmetre des de l'interior de l'Capitoli durant 20 minuts, mentre també transmetia el coronavirus probablement.
Baked Alaska va transmetre des de l’interior de l’Capitoli durant 20 minuts, mentre també transmetia el coronavirus probablement.

I va continuar parlant-li a el telèfon, en una ficció de trucada:

-Hola, ¿el Senat dels Estats Units? Volem denunciar una elecció fraudulenta. Hem de posar a nostre noi, Donald J. Trump, En el càrrec.

El streaming va mostrar que seus acompanyants tampoc portaven cubrebocas, La qual cosa augmenta les possibilitats de contagi en un espai tancat amb una persona que va donar positiu en una prova de coronavirus. Altres imatges ho van mostrar a l’exterior de l’edifici, entre la multitud, sempre sense màscara. “Alaska al forn, serpentina i un dels trolls més efectius de l’extrema dreta, va ser gravat mentre caminava entre la gent, sense cubreboca, Tot i que recentment va donar positiu en la prova d’ COVID-19[feminine″, Denunció The Daily Dot.

El streaming va mostrar que els seus acompanyants tampoc portaven cubrebocas, la qual cosa augmenta les possibilitats de contagi en un espai tancat amb una persona que va donar positiu.
El streaming va mostrar que els seus acompanyants tampoc portaven cubrebocas, la qual cosa augmenta les possibilitats de contagi en un espai tancat amb una persona que va donar positiu.

El fet de saber que era portador del virus -conscient fins i tot de la circumstància en la qual es podria haver contagiat, discutint amb el porter d’un bar no va impedir que Baked Alaska interactués amb altres sense cobrir-se, molt menys ho va fer guardar el període d’aïllament necessari per no contagiar. YouTube va prohibir el seu canal a l’octubre de 2020 després que publiqués vídeos en els que l’hi veia agredint treballadors de comerços perquè li demanaven que fes servir màscara.

Gionet repeteix les seves perspectives antisemites, neonazis, alt-right i pro supremacia blanca, A més d’haver estat un fanàtic durant la campanya per la La reelecció de Trump i, després del triomf de l’demòcrata Joe Biden, Un intens difusor de desinformació sobre frau electoral. Quan va acabar la seva transmissió en viu, l’hi va veure empès fora l’edifici per policies de l’Capitoli, Als que va insultar -i de cas va contagiar COVID-19- amb parell entusiasme.

MÉS SOBRE AQUEST TEMA:

Van arrestar a l’manifestant pro Trump que va assaltar l’oficina de Nancy Pelosi al Capitoli

La Justícia Federal dels Estats Units va imputar a 15 persones per la seva responsabilitat en els violents disturbis al Capitoli

L’FBI ha assenyalat que els crims d’odi en 2019 als EUA van créixer el doble respecte a l’any anterior
Source link