Tuesday , October 19 2021

Facebook gasi Moments photo application[ad_1]

Do you have Facebook Moments, do you need to be able to play and play a game with your mouse? Ako ste odgovorili negativno, vaše mišljenje se poklapa sa većinom korisnika Facebook. Upravo to je razlog zašto je ova kompanija najavila gašenje Moments aplikacije, a taj trenutak desiće se 25. februara.

Ukoliko ste, pak, njen redovni korisnik i želite da sačuvate kolekcije fotografija, možete da odete na ovu lokaciju najkasnije do maja 2019. godine, kako biste eksportovali fotografije i video snimke u privatni Facebook album ili ih preuzeli na lokalni računar.

Upload a new application on Facebook for more information on "saving your memory".

Post različiti drugi načini za to. Ali ovo može da znači da Facebook odustaje od direktne borbe sa najvećim konkurentom – Google Photos, koji nudi slične opcije.

Takođe, ovo ukazuje i problema koji se ponavlja kod Facebook-a – teškoće da privoli korisnike da upotrebljavaju aplicacije koje nisu says core system ove društvene mreže. Statistike pokazuju da se najviše upotrebljavaju glavna Facebook app i Messanger, kako stvari stoje, teško da če se nešto promijeniti u budućnosti po tom pitanju.

(PcPress)

[ad_2]
Source link