Sunday , April 11 2021

Sledeći iOS omogučiće promenu izgleda "Epl" uređaja | TehnologijeNovosti online |

                            01. Februar 2019. 19:15 |

                                Komentara: 0

Naredno ažuriranje softvera za "Epl" uređaje doneće velike promene uključujući i one koje će omogućiti promene izgleda uređaja

Naredno ažuriranje softvera za "Epl" uređaje doneće velike promene uključujući i one koje će omogućiti promene izgleda uređaja.

Jedan od svetskih tehnoloških lidera priprema otkrije posebne promene za "ajped" kao i takozvani "dark mod" koji korisinicima olakašava upotrebu uređaja noću, navodi Blumberg.

Očekuje gives ëe novi softver "Epla", iOS 13 biti predstavljen u junu, dok çe new modes "ajfona" pričekati septembar i oktobar.

PROČITAJTE JOŠ – "Epl" od 2020. Potpuno prelazi in the new generation OLED ekrana

Smatra is given "Epl" by the new mogućnosti mogućnosti and her new promise comes from the bile spremne za aktuleni iOS 12.

Pored toga što će "dark mod" is used to create a button "Epl" uređaja noću, unaprediće trajanje baterije na pametnim telefonima kao što su "ajfon X" i XS. Oni koriste OLED ekrane kojima je potrebno manje energije da bi zatamneli.

"Epl" ëe unaprediti i "Carplay" aplicaciju koja omogućava upotrebu "ajfon" and automobilu, a iz kompanije najavljuju novi početni ekran za tablete koji će olakšati obavljanje više zadataka na uređaju.

Takođe planira se uvođenje dva nova servisa – pretplata na časopise i platformu za video striming.

(RTS)


Source link